

خانم امیدی در آیین آغاز سال تحصیلی جدید در مدرسه علمیه کوثر تویسرکان، ضمن تبریک ورود طلاب به فضای تحصیلی علی الخصوص طلاب جدیدالورود به حوزه های علمیه ی خواهران، گفت: امید است با همت و تلاشی مضاعف که در راه علم آموزی برداشته اید دارای اثرات و برکات عظیمی جهت انتشار معارف والای دین مبین اسلام باشید و ندای حقانیت را جهانی کنید.
وی با اشاره به اینکه اشتیاق و میل درونی به علوم دینی از انگیزه های مهم ورود به حوزه ماست، ادامه داد: هرطلبه ای که وارد حوزه علمیه می شود دو دوره را باید پشت سر بگذارد:۱) دوره ی رشد و تحصیل ۲) دوره ی ثمر دهی اجتماعی؛ بایستی طلاب در دوره ی رشد و تحصیل استعدادهای بالقوه ی خود را به منصه ی ظهور برسانند و هر فردی متناسب با توان و ظرفیت خود و نیازهای اجتماعی، مسیر و تخصصی را انتخاب کند، در آن رشد و تحصیل کند تا به دوره ی دوم یعنی ثمر دهی اجتماعی نائل آید.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان همدان در ادامه با اشاره به عوامل موفقیت در عرصه طلبگی، تصریح کرد: طلاب باید چهار نکته ی مهم را از ابتدا در خود نهادینه کنند:
۱-هدف: طلبه ای که وارد حوزه ی علمیه می شود باید هدفمند وارد شود زیرا اگر انسان هدف را گم کند، یعنی مسیر زندگی خود را گم کرده است.
۲-برنامه ریزی: طلبه موفق باید برنامه ریزی جامع داشته باشد، طلبه ی تک بعدی چندان مفید نخواهد بود.
۳-اراده: با صرف هدف و برنامه ریزی موفقیت حاصل نمی شود بلکه یک طلبه باید عزم و اراده راسخ داشته باشد.
۴- تلاش و همت: انسان بدون تلاش، به به اوج نمی رسد و باید تلاش نماید و از سختی ها عبور کند و بداند که در هرحال سختی های زندگی تمام می شود.
وی همچنین با بیان نکاتی که در مسیر طلبگی باید به آن ها توجه ویژه داشت، اظهار کرد: طلبه نباید از قرآن جدا باشد، زیرا طلبه ای که از قرآن و اهل بیت(ع) جدا باشد سیم اتصال او به خداوند قطع خواهد شد. همچنین از نهج البلاغه و صحیفه ی سجادیه جدا نشود و مورد دیگری که دقت ویژه داشته باشد بحث مطالعه جدی و جامع است زیرا صرف مطالعه ی دروس حوزوی نمیتواند طلبه را غنی نماید.
امیدی در پایان گفت: طلبه مسئولیت های مهمی در اجتماع دارد و باید در اجتماع تاثیرگذار باشد؛ طلبه ی منفعل به درد سربازی امام زمان(عج) نمی خورد و برای اینکه مؤثر باشد بایدهمیشه یک قدم جلوتر از بقیه باشد و حرکت نماید.