به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه علمیه خواهران استان همدان ، معاون فرهنگی و تبلیغی مدرسه صدیقه کبری (س) از برگزاری همایش طرحی برای فردا باحضور دانش آموزان مقطع دوم متوسطه مدارس شهرستان بهار در مدرسه علمیه صدیقه کبری (س) خبر داد و گفت: دراین همایش که از سوی حوزه علمیه صدیقه کبری(س) و با همکاری اداره آموزش و پرورش شهرستانبهار، برگزار شد، حوزه علمیه صدیقه کبری(س) میزبان رئیس آموزش و پرورش، معلمان و بیش از صد نفر از دانش آموزان دختر مدارس ریحانه النبی، حجاب و محبی بود.
سرکار خانم طاهره نیری ثابت، مدیر حوزه علمیه صدیقه کبری(س) در ابتدای همایش ضمن خیر مقدم به مسئولین و دانش آموزان، طی سخنانی عملکرد حوزه های علمیه در متن جامعه را بیان داشت و شرایط تحصیل در حوزه های علمیه خواهران را برای دانش آموزان تشریح کرد.
وی روحیه نشاط و شادابی دانش آموزان را لازمه پویایی حوزه ها برشمرد و گفت این روحیه در کنار تحصیل و تهذیب می تواند عامل رشد جامعه در برابر هجمه های دشمنان باشد.
در ادامه حجت الاسلام شکری، معاون تهذیب حوزه علمیه حضرت رسول اکرم (ص) مریانج اظهار داشت: همانگونه که زمین های مستعد و حاصلخیز توانایی رشد و بالندگی را دارد، انسانها نیز با در نظر گرفتن توانمندی ها و استعدادها و جهت بخشیدن به این ظرفیت هامی توانند آینده روشنی را برای خود رقم بزنند. بعضی ها با بهره گیری از این استعدادها می شوند بانو مجتهده امین و بعضی ها با عدم توجه به این ظرفیت ها می شوند مصی علینژاد و بعضی ها می شوند سردار سلیمانی ها که دنیا را تکان می دهند. بنابراین هرگاه دیدید دشمنان در فضای مجازی ارزش ها و نهادهای ما را، قرآن، مساجد و شهدا را مورد هجمه قرار می دهند بدانیم که راه اینها حق است .
حجت الاسلام شکری ابراز کرد: افراد تاثیر گذاری چون سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ، سید میلاد مصطفوی ها و دیگر شهدای عزیز که تربیت یافته مکتب امام (ره) بودند و به تعبیر امام راحل اینان راه صد ساله را یک شبه پیمودند ،حوزه های علمیه و علمای بزرگ اسلام را در ساختن هویت خود موثر می دانستند .
معاونت تهذیب حوزه علمیه مریانج گفت: طبق روایتی از ائمه معصومین کسانی که محبت خدا را در دل مردم می اندازند و مردم را به ارزش های خدا سوق می دهند و مردم را از بدی ها پرهیز می دهند اینان واسطه محبت بین خدا و بنده هایش می باشند .
وی با بیان این نکته که همه شغل ها مقدس می باشند ولی ممکن است این سوال پیش آید که آینده شغلی یک طلبه چیست؟ یک طلبه می تواند مادر خوبی برای فرزندانش باشد و در تربیت نسل طیب و صالح موثر باشد. معلم خوب بودن خروجی تحصیل در حوزه های علمیه است که نقش کلیدی در تعلیم و تربیت دانش آموزان بعنوان آینده سازان مملکت دارند و یک طلبه با تحقیق و پژوهش و تولید علم می تواند به جامعه خود خدمت کند. همچنین بعنوان مبلغ و مشاور خوب در سطح جامعه و با آگاه ساختن آحاد جامعه تاثیر بسزایی در آینده افراد دارند.
در پایان این همایش مسئولین و دانش آموزان مدارس از فضای آموزشی و کتابخانه حوزه علمیه صدیقه کبری(س) شهرستان بهار بازدید به عمل آوردند.