معاون فرهنگی وتبلیغی موسسه آموزش عالی حووزی فدک :

برگزاری مراسم افطاری ضیافت الهی موسسه آموزش عالی حوزوی فدک

شناسه خبر : 122054

1401/02/07

تعداد بازدید : 117

برگزاری مراسم افطاری ضیافت الهی موسسه آموزش عالی حوزوی فدک
معاون فرهنگی تبلیغی مؤسسه آموزش عالی حوزوی فدک در گفتگویی از برگزاری مراسم افطاری و احیاء به مناسبت شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان در جمع کادر، مبلغین مؤسسه در تاریخ 2 اردیبهشت1401 با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین قائینی ، مداحان و مرثبه سران اهل بیت-علیهم السلام- خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه علمیه خواهران استان همدان، معاونت فرهنگی مؤسسه آموزش عالی حوزوی فدک از برگزاری مراسم افطاری و احیاء به مناسبت شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان در جمع کادر، مبلغین مؤسسه در تاریخ 2 اردیبهشت1401 با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین قائینی ، مداحان و مرثبه سران اهل بیت-علیهم السلام- خبرداد.

آیت الله قائینی گفت: در آیات و روایات علت نامیدن شب قدر اینگونه وارد شده است که در این شبها میزان و محدوده برنامه های کل سال  تقدیر می شود ؛  لذا خیلی مهم است در این شبها آنچه به خیر و صلاح ماست برای خود مقدر نمائیم .

استاد حوزه ادامه داد: قدر و قیمت داشتن از جمله معانی شب قدر است و این شبها را «قدر» نامیده اند ، لیلة القدر خیرمن الف شهر یک شب ماه بهتر است از ۸۳ سال و ۴ ماه (یک عمر)، باید دید چه پتانسیلی در این شبهاست که بهتر از یک عمر انسان است ، در شب قدر میزان سعادت و شقاوت انسان ها در آن اندازه گیری می شود.

وی اذعان داشت: ظاهر احیاء بیدار بودن در طول شب است، اما اصل معنای بیدار بودن یعنی آگاهی به نزول ملائکه بر نفس خویش. فهمیدن امور یعنی آگاهی بخشی توسط ملائکه الهی. ظاهرکار به معنای فهمیدن مسائل علمی توسط ماست، اما اصل فهم مسائل علمی تفهمیم علم و دانش توسط ملائکه الهی است . باید روح را بیدار نگاه داشت چرا که خواب روح به معنای غفلت است؛ اگر چه چشم بیدار باشد.

قائینی به عنوان حسن ختام مباحث خود گفت: این شب ها هر ثانیه اش ارزشی دارد که بر ما پوشیده است. در شب های قدر ، چیزهایی هست که در سایر شبها نیست. در روایات آمده است که لیلة القدر، وجود فاطمه زهرا سلام الله علیهاست و لیلة القدر بر ایشان تطبیق گردیده است. مهمترین چیزی که در شبهای قدر آمده است ، انجام واجبات و ترک محرمان است ؛ ترک گناه یعنی ما باید عبد خدا شویم، مستحب مرحله بعد است و سعی کنیم که گناه نکنیم.